perjantai 16. elokuuta 2013

Postailut on jääny vähä vähemmälle. Koulun eka viikko on menny iha mukavasti. Filosofian tunnilla olin aivan täysin pihalla. Meidän pitää keksiä nyt viikonloppuna meidön oman elämän filosofinen motto. "Eteenpäin, sanoi mummo lumessa" ??
Ruotsin tunnit on myös olleet täyttä tuskaa. En muista ruotsin kielestä yhtäön mitään ja tuntu, että mun ois pitäny olla siellä tukikurssilla...
Lupasin yhdelle äidinkielen opettajalle, että lupaan kirjoittaa tietyn määrän postauksia koulun blogiin. Suostuin siihen vaikka epäröinkin iha kamalasti. Pelkään vaan, ettei ihmiset pidä mun postauksista tai kirjoitan niistä vääränlaisia.
Oon jättäny kaverit hieman syrjään. En jaksa liikkua ollenkaan kotoa mihinkään ja se tuntuu vähän turhauttavalta. Päähän on särkeny koko viikon ja huokasin helpotuksesta, kun saan nukkua nyt viikonlopun.
Lukio on ollut ihan jees nyt ensimmäisen viikon. Tuntuu, että kaikki sanoo, että lukio on inhottavaa ja raastavan raskasta, mutta ei se vielä ole ollu... Toisaalt en tiiä mitä se tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Varmistan, ettet ole sekaisin